O nama

Specijalizirani smo za proizvodnju sekcionih garažnih vrata i metalnih konstrukcija

Firma ROLO-MAX d.o.o. sa sjedištem u Vrnogračkoj ulici, Velika Kladuša, Bosna i Hercegovina, osnovana je 2003. godine.

Specijalizirani smo za proizvodnju sekcionih garažnih vrata i roletni. Orijentirani smo na domaće tržište, ali i na izvoz naših proizvoda, gdje smo dugi niz godina veoma uspješni i prepoznatljivi.

Ističemo da smo jedini u regiji, a i šire proizvođači dijelova za garažna sekciona vrata, više od 80% od ukupnog Hardware-a, tj okova za garažna vrata se proizvodi u pogonu naše firme, a sve po evropskim standardima.

Direktni smo proizvođač svih profila za sekciona vrata: profil kitova, vodilica, lukova, glavnog L profila, perforiranih profila, nosača osovina svih tipova, podnih konzola, bočnih šarki-panti, srednjih baglama – srednji pant, nosača točkića, završnih poklopaca panela, obuhvatnih profila i mnogih drugih dijelova koji su usklađeni sa evropskim normama i standardima.

Pored navedenih proizvoda započeli smo i proizvodnju plastičnih čepova i plastičnih zaštita na neke od dijelova za garažna sekciona vrata i samim tim postajemo prvi u regiji koji posjeduju takvo nešto u svojoj proizvodnji, da bi estetski i sigurnosno bila bolja i prepoznatljivija garažna vrata.

Kapacitet firme ROLO-MAX d.o.o. se ogleda u jako velikoj proizvodnji i mogućnosti brze isporuke, te stalnim stanjem roba i materijala na skladištu koje je dovoljno da se proizvede u svakom momentu između 1000 i 2000 komada garažnih i industrijskih vrata, dok je godišnja količina isporučenih vrata više od nekoliko hiljada. Naša firma posluje dugi niz godina i može se pohvaliti veoma uspiješnim i brojnim referencama, te dugom tradicijom zadovoljnih kupaca i saradnika.

Kako do nas

Uvijek Vama na usluzi

Tel/fax: 00387 37 773 436

Marketing i prodaja: 00387 61 486 708

Direktor: 00387 61 486 706

Montaža: 00387 61 486 705

Kontaktirajte nas